3

Komentari (3)

Mele
Uprava je donijela odluku da ga prodaju, a ne trener . Kritika kinezcica ga kostala, ali evo i Grizman i Norveska skijasica Theresa Johaug su raskinuli ugovore sa njima. Budi se svijest kod nekih, ali nedovoljno da se diktaturi i progonu manjinskog naroda pomogne..
Penderinos
Prije bi rekao da je to zbog one veze s Erdoganom
El_Matador
Sve kinesko izbacit iz sporta, jer im je sve pod kontrolom vlade, a vlada pred očima cijelog svijeta provodi nehumanu politiku prema jednom narodu, a još i vlastitim svojim građanima, Kinezima, oduzima mnoga osnovna prava koja ljudi na Zapadu imaju. Ako su sportske asocijacije ranije mogle suspendovati neke države, mogu i moraju sad isto postupit i prema Kini
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.