Mesut Ozil oduševio montiranom fotografijom, poslao je njome jasnu poruku

Dobio je brojne lajkove

Mesut Ozil oduševio montiranom fotografijom, poslao je njome jasnu poruku

E. Škorić

Bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil s nestrpljem očekuje povratak nogometnim utakmicama.

Ozil, koji je nedavno odbijao smanjenje plaće u Arsenalu, objavio je zanimljivu fotografiju na Instagramu zbog čga je dobio preko 317.000 lajkova, a između ostalih je sa "sviđa mi se" fotografiju označio njegov saigrač i prijatelj, bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Na montiranoj fotografiji nalazi se Ozil pored aut-linije dok čeka ulazak u igru, ali uz poruku "Nogomet 'in, a 'out' Covid-19, zbog čega je Ozil oduševio sve fanove.

Na ovaj je način veznjak Arsenala jasno poručio da želi što prije da se krene s igranjem utakmica unatoč pandemiji koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo da je ranije ove sedmice Arsenal krenuo s treninzima koji se obavljaju po posebnim programima i sa velikim mjerama zaštite, dok je i dalje upitan nastavak Premier lige.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_r6_jDpYRl/[/instagram]

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
@AGAJIZAG.. Ti si kao lovac u onom vicu kad je krenuo u lov na medvjeda. Sakrio se lovac i strpljiivo čeka, kad ga medo potapša po ramenu. Ispade lovcu puška, konta gotov je. Medo mu kaže - hoćeš li da te ubijem ili da te yebem? Lovac proguta ponos, svakom je život mio, ali odluči se osvetiti medvjedu. Ovaj put se sakrio na bolje mjesto i vještije se maskirao. Čeka, čeka, kad medo ga potapša po ramenu. Opet mu je medo dao izbor, opet lovac izabra život, ali medo je ovaj put bio grublji. Zakrpili su doktori lovca, oporavio se i opet ide da ubije medvjeda. Najbolja maskirna oprema, najbolje mjesto izabro, čuči i čeka. Kad ga medo potapša po ramenu: "Pa dobro yebote, jesi l' ti lovac il' pedder?" Admin potapša @AGAJIZAG.. po ramenu i pita - Jesi l' ti Gazija il' Mia Khalifa?
6 0
Arnel925
Covid je kao reflektor ne izlazi vani ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi