Areta ruši sve Ozilove planove

Ništa od odlaska ovog januara?

Areta ruši sve Ozilove planove

E. Škorić

Mesut Ozil je navodno sve dogovorio sa Fenerbahčeom, ali čini se da neće sve ići tako lako po njega i turski klub.

Ozil ima ugovor do kraja sezone s Arsenalom, ali odavno je otpisan na Emiratesu. Klub je spreman da ga pusti ove zime, no ipak želi da dobije zadovoljavajuću ponudu.

"Ako se nešto riješi ovog mjeseca, bit će to samo ako su obje strane zadovoljne. Dobro za Mesuta i njegovu budućnost, ali i dobro za Arsenal. Tek u tom slučaju će nas napustiti. Ako se to ne dogodi, ostat će u klubu", poručio je menadžer Topnika Mikel Arteta.

Ozilovi predstavnici uveliko mu završavaju novi angažman uvjereni da će Arsenal na kraju ipak pristati da pusti igrača bez odštete.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši njemački reprezentativac još od juna prošle godine nije igrao u Arsenalu. Imao je sukob s klubom, ali je odbio smanjenje plate i bio je spreman istrajati do kraja ugovora bez obzira što mu je uskraćeno igranje.

Prije Arsenala igrao je Ozil još za Real Madrid, Werder, Schalke...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Podrska za 56TETU, podrska za OZILA...Podrska za SAMPIONE DONJEG DJELA TABELE..
3 9
CASIO
Hoce ga i zayebat haha 350 ljami sedmicno lagano u padje
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi