Mourinho provocirao Wengera, a on mu odgovorio: "Osjećam se kao da sam u vrtiću"

Legendarni trener se oglasio

Mourinho provocirao Wengera, a on mu odgovorio: "Osjećam se kao da sam u vrtiću"

E. Čaušević

Arsene Wenger nedavno je objavio autobiografiju, a Joseu Mourinhu je zasmetalo što ga francuski stručnjak nije spomenuo.

Wenger i Mourinho su imali velike okršaje u susretima Arsenala i Chelseaja i bilo je poznato da nisu baš u najboljim odnosima. Portugalcu je očito zasmetalo što ga Wenger nije spomenuo u knjizi i to je komentarisao na svoj način.

"Nije me spomenuo jer me nikada nije pobijedio. Nećeš uraditi posebno poglavlje od 12 ili 14 utakmica u kojoj nikada nisi pobijedio. Knjiga treba da vas usreći i učini ponosnim i zbog toga savršeno razumijem tu situaciju", u svom stilu je prokomentarisao Mourinho.

Međutim, nekadašnji trener Arsenala odlučio je da odgovori Portugalcu i poručio je da Mourinho stalno provocira.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On stalno provocira i osjećam se kao da sam u vrtiću. Ipak, to je dio njegove osobnosti", rekao je Wenger.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi