Podjele u Arsenalu zbog Ozila
Foto - EPA

Artetina će biti zadnja

Podjele u Arsenalu zbog Ozila

M. Šljivak

Mesut Ozil nije proteklih mjeseci bio u planovima menadžera Arsenala Mikela Artete.

Njemački fudbaler je izostavljen iz ekipe od samog početka sezone, a nakon serije loših igara dobar dio navijača je tražio da se Ozil vrati u tim.

Ugledni Telegraph tvrdi da je klupsko rukovodstvo za to da se Ozil vrati u ekipu. On djeluje impresivno na treningu, a i sam je poručio da želi pomoći klubu.

"Ovo je veoma teško vrijeme za Arsenal. Volio bih pomoći klubu", rekao je Ozil.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, igrači su podijeljeni što se tiče njegovog eventualnog povratka u tim. Neki su za, neki protiv, ali vidjet ćemo kakva će odluka biti u januaru.

Ozil je 2013. godine stigao u Arsenal. Za klub je odigrao 254 utakmice i zabio je 44 gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Podrska za PODJELU, podrska za OZILA, podrska za 56TETU..podrska za TOP 15..Podrska za VELIKANE..podrska i za 56SENAL iako NIJE VELIKAN, sretno, od 8 mjesta PA DOLE..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi