Dok Arsenal igra gradski derbi, Ozil piše po Twitteru

Davno su ga otpisali

Dok Arsenal igra gradski derbi, Ozil piše po Twitteru

Edmir Škorić

Mesut Ozil odavno je otpisan iz Arsenala, ali i dalje je član kluba.

Nijemac je od 2013. godine u Arsenalu i jedan je od najplaćenijih igrača, ali već neko vrijeme nije u timu. Nije tačno poznat razlog što je Ozil izvan tima, no pretpostavlja se da na njega Mikel Arteta ne računa, a da je prethodno igrač odbijao bilo kakvo smanjenje plate.

Kako god, činjenica je da Ozila odavno nema u timu i činjenica je isto tako da bi jedan takav igrač dobro došao trenutno Arsenalu, koji ima očajnu sezonu i nalazi se u donjem dijelu tabele.

I dok Arsenal trenutno igra londonski derbi protiv Chelseaja na Emiratesu, Ozil piše po Twitteru, ali zanimljivo da i dalje podržava svoje saigrače i ekipu koja ga je otpisla.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi