Metalleghe bolji od Radnika

Prijateljski meč u Donjem Vakufu

Metalleghe bolji od Radnika

Povodom Dana općine Donji Vakuf odigrana je prijateljska utakmica između domaćeg Radnika i Metalleghea iz Jajca.

"Nakon utakmice domaćin je priredio zajedničku večeru i druženje za obje ekipe, a Metalleghe BSI se ovim putem zahvaljuje FK Radnik na gostoprimstvu, kao i na ustupanju terena za treniranje u proteklom periodu s obzirom da su na Mračaju izvođeni radovi", istakli su iz federalnog prvoligaša.

Metalleghe BSI je slavio sa 3:2, golove su postigli Tankuljić 2 i Torlak. Bila je to prilika da trener da šef struke Jajčana Nedžad Selimović da priliku igračima koji imaju manju minutažu ili se oporavljaju od ozljeda, te nekolicini juniora.

Selimovića može da raduje činjenica da se mladi Ivan Tankuljić u potpunosti oporavio od ozljede iz prvog kola, te da je odigrao svih 90 minuta i postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za Metalleghe su u ovom susretu nastupili: Muratspahić, Omerbegović, Opardija, Kremenović, Hota, Crnac, S.Smajić, Torlak (Marić), Brtan, Tankuljić, Filan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi