Metalleghe BSI u Čitluku bolje od Bosne

Vidović junak pobjede

Metalleghe BSI u Čitluku bolje od Bosne

S. Mlaćo

Danas su u Čitluku snage odmjerili NK Metalleghe BSI i visočka Bosna, a premijerligaš iz Jajca je slavio sa minimalnih 1:0. 

U prvih 15. minuta nešto bolja je bila Bosna, ali mreža se nije tresla sve do 36. minute kada Benović upošljava Antonia Vidovića, a ovaj lob udarcem vara Bekana i pogađa za vodstvo svog tima. 

U drugom poluvremenu tri vrlo dobre prilike za Metalleghe su propustili Deak, Smajić, Jakupović, ali mreže se nisu tresle. Ostalo je 1:0, ali na obje strane su mogli biti zadovoljni s obzirom da su imali kvalitetnu provjeru, što je zapravo i bio cilj trenera oba kluba.

NK Metalleghe BSI - NK Bosna Visoko 1:0 (1:0)

NK Metalleghe BSI: Fejzić, Benović, Rašić, Jozić, Šarić, Zeba, Grković, Durak, Smajić, Vidović i Kovač. Još su igrali: Deak, Jakupović, Karađuz, Kuzmić, Aletić, Stakić, Beganović, Jovanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Bosna Visoko: Bekan, Papaz, Čubara, Hrvat, Goralija, Čulov, Cana, Čiva, Džafić, Hodžić, Čabaravdić. Još su igrali: Rastoder, Džafić, De Gracia, Čehajić, Tekešinović, Čomaga, Abadžija.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi