Metalleghe ostao bez još jednog trenera

Kolašinac napustio tim iz Jajca

Metalleghe ostao bez još jednog trenera

Samir Mlaćo

Nakon što je Uprava NK Metalleghe odlučila raskinuti saradnju sa šefom stručnog štaba Nerminom Bašićem, ovaj klub ostao je bez još jednog trenera.

 Radi se o Jasminu Kolašincu koji je ranije i nastupao za ovaj tim.

"Od danas zvanično nisam više u NK Metalleghe BSI, a sve  nakon otkaza koji je uručen mom šefu Nerminu Bašiću odlučio sam se i ja povući. Od prvog dana sam s njim došao u klub i s njim odlazim iz kluba. Igrao sam u tom klubu, bio kapiten da bi postao i pomoćni trener, sve to zahvaljujući Nerminu Bašiću. Ne vidim se više u klubu bez njega. Sa njim sam došao i sa njim odlazim", ističe Kolašinac za SportSport.ba.

"Klub će mi ostati u lijepom sjećanju, zahvalan sam klubu na svemu  što je učinjeno u protekle tri godine. Hvala predsjedniku, stručnom štabu,  igračima i navijačima na svemu. Klubu želim opstanak u Premijer ligi i da ispune sve zacrtane ciljeve u budućnosti", dodao je naš sagovornik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti