Metalleghe uskoro dobija prva  pojačanja

Neretljak potvrdio za SportSport.ba

Metalleghe uskoro dobija prva pojačanja

Samir Mlaćo

Rubrika dolasci u NK Metalleghe BSI još uvijek je prazna.

Iz redova Jajčana za sada ne žele otkrivati imena mogućih pojačanja, ali ono što je sigurno jeste da će ekipa doživjeti velike promjene u odnosu na prvi dio sezone. 

"Pregovaramo sa dosta igrača, ali ništa još nismo dovršili. Ubrzo ćemo obznaniti imena 4-5 pojačanja. Uglavnom, oni će biti na svim pozicijama u ekipi", kazao je za SportSport.ba trener Metalleghea Mato Neretljak. 

"Pripreme kreću 13. januara. a u Čitluku ćemo odigrati 4-5 utakmica. Moramo uskladiti termine sa protivnicima, a već pregovaramo sa Cibalijom, Osijekom i još nekim ekipama iz Hrvatske", dodao je Neretljak. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe BSI je prvi dio sezone završio na desetom mjestu sa 15 osvojenih bodova. Olimpicu i Čeliku tim iz Jajca bježi tek šest bodova, pa su na Mračaju svjesni da ih čeka težak posao u drugom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti