Selimović: Iznenađen sam odlukom, nastavit ću  igrati

Raskinuo saradnju sa Metallegheom

Selimović: Iznenađen sam odlukom, nastavit ću igrati

Šef stručnog šaba NK Metalleghe Mato Neretljak nakon kraja prvog dijela sezone otpisao je četvoricu igrača, a jedan od njih je i iskusni Vernes Selimović.

Selimović se jučer i zvanično razišao sa Jajčanima, te tako postao slobodan nogometaš.

"Malo sam iznenađen odlukom o raskidu, a pokazat će se na kraju da li je to bilo ispravno ili ne. Ja Metallegheu ipak želim sve najbolje u nastavku prvenstva, a nastaviti ću još igrati, jer sam u dobroj fizičkoj snazi", kazao je 33- godišnji Selimović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Selimović je u Metalleghe stigao iz zeničkog Čelika, a upisao je 15 nastupa. Ovaj iskusni ofanzivac rođen je u Donjem Vakufu, a nastupao je još za Željezničar, Zrinjski i bihaćko Jedinstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi