Mexes ne želi u Milan
Mexes ostaje na Olimpicu

Mexes ne želi u Milan

E. Škorić

Štoper Rome i Francuske reprezentacije Philippe Mexes izjavio je kako ne vidi razlog da napusti Rim i svoju karijeru nastavi u Milanu.

U jednom nedavnom interviju za Canal+ Mexes je rekao kako je Milan veliki klub, te time odgovorio na pitanje novinara o mogućem odlasku u Milano.

Međutim, Mexes povlači svoju izjavu, i tvrdi da nije mislio na odlazak u Milano, tvrdeći da novinari uveličaju neke stvari.

"Oni uvijek preokrenu pravu izjavu, te napišu neistine. Ja sam samo rekao da je Milan veliki klub i to je sve. Nisam rekao da želim u njemu nastaviti karijeru, a i ne vidim razlog da napustim Olimpico", objasnio je francuski igrač za Sky Sports

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ugovorom sam vezan za Romu do 2011. godine i ostajem ovdje kao što sam uvijek i govorio. Zaista sam sretan svojim prijateljima i klubom, odlično se slažem sa svima, nemam nikakvih problema i bez sumnje želim ostati ovdje", završio je 26-godišnjak.

Mexes je u Romu stigao 2004. godine, na Olimpicu je odigrao 148 utakmica i devet puta je bio strijelac za "Giallorosse".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.