Meza, piće i fudbal: Nigdje se ne uživa kao u BiH!

Svi vole fudbal

Meza, piće i fudbal: Nigdje se ne uživa kao u BiH!

M. Šljivak, foto: E. Dindić

Bosanskohercegovački fudbal je po mnogim stvarima jedinstven u svijetu.

Često u našoj zemlji možemo vidjeti stvari koje nigdje drugo ne možemo, ali nema dileme da u Bosni i Hercegovini žive ljudi koji izuzetno vole fudbal.

Današnji meč Druge lige Sjever između Svatovca i Bosne iz Mionice je pokazao da je tako. Domaći su u ovom meču imali i podršku određenog dijela publike koja je uživala pored terena.

Mogli smo da vidimo zanimljive scene pored terena. Meza, piće, hrana, bili su sastavni dio ove utakmice i okupljeni su maksimalno uživali.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Utakmica je na kraju završena pobjedom domaćina od 2:0. Golove su postigli Aldin Teparić u 26. i Enes Mujkić u 68. minuti meča.

U fotogaleriji pogledajte dešavanja sa meča, ali i dešavanja pored terena.

Top Komentari

Zulfikar
Kad se sjetim republicke lige kakvih je scena znalo biti ali i prve savezne lige dodjes na one betonske tribine oslobodjenje rasireno i na istom teleca glavusa, hljeb i gajba sarajevskog. Kroneri copkaju glavusu, cugaju i sa zarom gledaju tekmu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi