Michael Owen: Nema ništa genijalno u raspoređivanju jedanaest igrača iza lopte

Nije ga fascinirala taktika Simeonea

Michael Owen: Nema ništa genijalno u raspoređivanju jedanaest igrača iza lopte

Esmer Oštraković

Nogometaši Atletico Madrida eliminisali su sinoć ekipu Liverpoola iz Lige prvaka, a to je teško palo navijačima ovog kluba.

Žalili su se mnogi na taktiku koju je Simeone pripremio za utakmicu na Anfieldu, ali njego to pretjerano nije zabrinulo.

Ni Michael Owen nije bio pretjerano fasciniran načinom igre Atletico Madrida, te je odlučio da se oglasi na Twitteru.

"Molim vas da me poštedite ti stvari oko Simeoneove nevjerovatne taktike. Pa nema ništa genijalno u raspoređivanju jedanaest igrača iza lopte. Liverpool ih je razbio, ali nisu prošli", napisao je Owen.

Top Komentari

hanson
Liverpol ih razbio a obe utakmice izgubili, igra se na golovee a ko.gubi ima pravo da se ljutii
6 1
GAAZZIIJAAA_br1.
HAALOO MAJSTORE, ljudi vam zabili gola u dvije utakmice, pri tome primili 2...o kojem bunkeru pricas...sta bi bilo onda da su se OTVORILI..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi