8

Komentari (8)

GAAZZIIJAAA_br1.
HAALOO MAJSTORE, ljudi vam zabili gola u dvije utakmice, pri tome primili 2...o kojem bunkeru pricas...sta bi bilo onda da su se OTVORILI..
Pljuc
Da su se otvorili primili bi 9!
NKZ1922
Jasta bi.. Pobijedili bi i Watford i Chelsea i Atletico u obje tekme.. Sa gol razlikom 54:9.. samo da se nisu branili. Druze kmecis ko beba na svakom mogucem clanku. Uvijek vam svi drugi krivi, a niste krivi vi sto taj vas "brutalni" napad ne moze da probije bunker i sto ta "brutalna" odbrana primi 3 gola iz 6 suteva.. Ispali ste i haj cao, vise srece drugi put (nadam se ni tad).
k.i.a.19
Pa nema tu nista genijalno samo to sto su vas pobjedili u obe utakmice i Atletiko ode dalje a vi kuci
Adnan@Kara
Laik sam, i nisam zaista gledao sinoć utakmicu. Ali mogu reći, ove sezone L igra dosta slabije u odnosu na prošlu i nisam očekivao da će imati mnogo uspjeha u LP.
hanson
Liverpol ih razbio a obe utakmice izgubili, igra se na golovee a ko.gubi ima pravo da se ljutii
Pljuc
Bravo genije, javi se izetu!
krems_krems12
Atletico se provuce utakmicu ili dvije na svoju sugavu taktiku i onda kasnije to sve iskihaju sa kamatama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.