Pojačanje za Tuzla City: Dobro poznato lice ponovo u Premijer ligi

Stiže kao slobodan igrač

Pojačanje za Tuzla City: Dobro poznato lice ponovo u Premijer ligi · Zvanično

E. Ganibegović

Novo pojačanje FK Tuzla City je Mićo Kuzmanović. 

"Nisam se puno dvoumio kada sam dobio poziv sportskog direktora Samira Muratovića. Za Tuzla City sam čuo sve najbolje, a to pokazuju i zadnji rezultati. Sama činjenica da ćemo igrati u Evropi dovoljno govori o svemu. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i u narednoj sezoni ostvariti još bolje rezultate", kaže Kuzmanović.

Ugovor s Plavima je potpisao na godinu plus godinu.

Kuzmanović je bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a za omladinske selekcije naše zemlje upisao je 33 nastupa i postigao četiri gola.

Ovaj ofanzivac karijeru je počeo u Modriči, igrao je u Bosni i Hercegovini još za Zvijezdu iz Gradačca, Borac, Drinu, Mladost DK i Sarajevo.

U inostranstvu je nastupao za Jagodinu (Srbija), Mouscron (Belgija), te Rudar Velenje i Celje u Sloveniji odakle stiže kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proške sezone je za Celje u Sloveniji nastupio na 27 utakmica, postigao četiri gola i dodao dvije asistencije. 

Bit će ovo dobro pojačanje za Tuzlake uoči debija u Evropi gdje se u prvom pretkolu Konferencijske lige sastaju s Tre Penneom iz San Marina. Ukoliko prođu dalje, podsjetimo, igrat će dvomeč s AZ Alkmaarom. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adohordas
Supakk,pozz od pitara i na Kosevo nisi dobrodosao nikad vise
2 10
antikomunist
jako dobar igrac, Tuzla je dobila bas pojacanje u ovom liku!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi