Mignolet: Klopp redovno novčano kažnjava dvojicu igrača

Mane i Alexander-Arnold na udaru

Mignolet: Klopp redovno novčano kažnjava dvojicu igrača

Endin Čaušević, foto: EPA

Golman Liverpoola, Simon Mignolet, otkrio je da je Jurgen Klopp uveo dosta novosti nakon što je preuzeo kormilo ove ekipe.

Belgijski golman je izjavio za engleske medije da Klopp često zna kažnjavati igrače, a najviše su na udaru Sadio Mane i Trent Alexander-Arnold. Ipak, treba se priznati da njemački stručnjak nije mnogo kriv za to što je priznao i Mignolet koji ne može da vjeruje kako se ovom dvojcu uvijek ponavlja ista greška.

"Svako jutro moramo ispuniti formular u kojem pišemo koliko smo spavali, kako se osjećamo i to predamo prije jutarnjeg treninga. Ipak, Mane i Alexander-Arnold to uporno zaboravljaju uraditi i naravno dobiju novčanu kaznu. Sigurno su dali pravo bogatstvo samo na tu glupost", rekao je Mignolet.

Belgijanac je priznao da se veoma lako navikao na disciplinu koju je u ovaj tim uveo Jurgen Klopp. Međutim, čini se da neki igrači još uvijek imaju problema da shvate kakve sve obaveze imaju prema klubu u kojem zarađuju fudbalski hljeb.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti