Mignolet se bruka pred žrijeb Svjetskog prvenstva
Foto: EPA

Ili ne zna pravila ili je problem poznavanje geografije

Mignolet se bruka pred žrijeb Svjetskog prvenstva

M. Šljivak

Golman reprezentacije Belgije i engleskog Liverpoola Simon Mignolet poprilično se obrukao odgovorom koje bi selekcije volio vidjeti u grupi na Mundijalu u Rusiji.

Belgijanac očigledno ne zna pravila ili mu je geografija lošija strana, pa je u grupu sa Crvenim đavolima stavio još dvije selekcije iz Evrope.

Iz šešira dva se nada izboru Engleske, Španije ili Hrvatske, iz šešira tri bi rado vidio Egipat i Sengal, a iz posljednjeg šešira želi Srbiju.

Naravno, ovakav žrijeb nije moguć. Sa Starog kontinenta samo dvije selekcije mogu u jednu grupu, pa se Mignolet propisno obrukao ovim odabirom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Da li mu je geografija slaba strana ili pak Mignolet ne zna pravila, nije poznato, ali su mu zato pratioci na Twitteru objasnili sve što je trebalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi