Mihajlović i Mancini se obrukali na kvizu znanja
FOTO: EPA

"Nisam bio najbolji u školi"

Mihajlović i Mancini se obrukali na kvizu znanja

Novinari u Italiji odlučili su testu opće kulture podvrgnuti nekoliko trenera i fudbalera iz Serije A, a bilo je onih koji su se propisno osramotili. 

Jedan od njih je i Siniša Mihajlović. Trener Rossonera nije znao koji je slikar naslikao Mona Lisu, kao ni da je Peking glavni grad Kine, a svoje neznanje je pokušao opravdati riječima "nisam baš bio najbolji u školi."

Ništa bolje na testu opće kulture nije prošao ni Roberto Mancini, koji je na pitanje koliko je 100 puta 100 odgovorio - milion. Nadimak profesor je pripao Daniele de Rossiju zahvaljujući tome što je znao glavne gradove Rumunije i Finske, a također je uspio riješiti i matematički zadatak. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, nisu oduševili ni Balotelli i Bonaventura...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi