Mihajlović: Moja pozicija nikada nije dolazila u pitanje
Foto: EPA

Trener Torina vjeruje da ima podršku čelnika kluba

Mihajlović: Moja pozicija nikada nije dolazila u pitanje

Nakon serije razočaravajućih rezultata u Seriji A Torino je večeras uspio savladati ekipu Cagliarija rezultatom 2:1. Nakon ove pobjede može predahnuti i trener Bikova Siniša Mihajlović, o čijem se otkazu špekulisalo protekle sedmice.

Ipak, srbijanski stručnjak ističe da njegova budućnost u Torinu ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje, te da smatra da čelnici kluba u potpunosti stoje iza njega.

"Uvijek sam osjećao da u klubu vjeruju u mene, tako da se nisam bojao. Moja pozicija nikada nije dolazila u pitanje. To znam jer sam razgovarao sa predsjednikom", istakao je nakon pobjede nad Cagliarijem Mihajlović.

"Naravno, da nismo pobijedili Cagliari, onda bi to bila ružna stuacija. Ali došli smo do zaslužene pobjede. Sada smo sedmi na tebeli, blizu pozicija koje vode u Ligu Evrope", izjavio je trener Torina, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Možda smo mogli postići više golova i sigurno je da moramo još napredovati, ali ova pobjeda je od velike važnosti za nas. Prije svega sam sretan zbog momaka, jer su zaslužili trijumf...Želim se zahvaliti i navijačima koji su nam pomogli u velikoj mjeri."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi