Mihajlović: Najveći trenerski uspjeh u karijeri
Foto: EPA

Nakon pobjede nad Interom

Mihajlović: Najveći trenerski uspjeh u karijeri

Midhat Šljivak

Siniša Mihajlović vodio je Milan do velike pobjede nad gradskim rivalom Interom.

Rossoneri su slavili s 3:0, a Mihajlović je bio jako sretan zbog velike pobjede svog tima.

Ističe da mu je ovo najveći uspjeh u trenerskoj karijeri.

"Ovo mi je svakako najveći uspjeh u trenerskoj karijeri. Dobiti gradski derbi na ovakav način je divna stvar, jer ovakve utakmice se pamte u povijesti. Posebno sam sretan zbog našeg predsjednika. Konačno je uživao u pobjedi na ovom stadionu. On je naš najveći navijač kada ne igramo dobro", rekao je Mihajlović, te je dodao:

"U dobroj smo seriji. Pobijedili smo Fiorentinu i Lazio, remizirali smo s Romom u meču gdje smo zaslužili pobjedu. Rekao sam da će drugi dio sezone biti osveta za slabije partije u prvom dijelu", dodao je srbijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je trenutno šesti na tabeli Serie A sa 33 osvojena boda.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti