Mihajlović nakon Milana: Kada vam se ovo desi, ušutite, izvinite se i postidite

Težak poraz Bologne na San Siru

Mihajlović nakon Milana: Kada vam se ovo desi, ušutite, izvinite se i postidite

Kako se sezona bliži kraju, Milan izgleda sve bolje i bolje. U odličnoj su formi Piolijevi izabranici, a to je na svojoj koži sinoć osjetila Bologna.

Rossoneri su na svom terenu razbili Bolognu sa čak 5:1, a nakon utakmice trener gostiju Siniša Mihajlović se nije previše trudio pronaći opravdanje za težak poraz svog tima.

Šta više, činilo se da se Mihajlović pomirio sa ishodom utakmice i dugo prije nego što je ona završena. Nije djelovao ljutito pored aut linije, a čak nije u igru ubacio ni sjajnog napadača Musu Barrowa.

"Jako je lako prokomentarisati ovu utakmicu. Kada izgubite 5:1, ušutite, izvinite se navijačima, klubu, prihvatite kritike i postidite se. Ako moji igrači imaju i trunku dostojanstva, učinit će isto", rekao je Mihajlović za DAZN, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo nije bila utakmica. Bio je to jednosmjerni saobraćaj. Sada moramo odlučiti da li se naredne sezone želimo boriti za Evropu ili ćemo biti zadovoljni sigurnošću sredine tabele. Ako želimo napraviti nešto uzbudljivije, onda moramo praviti promjene. To je jasno nakon ovog poraza".

"Pokušavam napraviti neke stvari, ali to ne funkcioniše uvijek. Ako želimo nešto više, moramo promijeniti naš mentalitet. Moramo kontrolisati emocije na terenu, moramo više vjerovati u sebe i ostati mirni i kada stvari idu dobro i kada idu loše. Nismo konzistentni..." poručio je, između ostalog, Mihajlović.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi