Mihajlović nakon poraza: Milan ima Ibrahimovića, a mi ga nemamo i to je to

Bologna izgubila na San Siru

Mihajlović nakon poraza: Milan ima Ibrahimovića, a mi ga nemamo i to je to

E. Čaušević

Fudbaleri Bologne poraženi su sinoć u gostima od Milana (2:0) u meču prvog kola Serije A.

Milan je na San Siru uspio da dođe do pobjede i s tri boda otvori novu sezonu. Junak je bio Zlatan Ibrahimović koji je postigao oba gola i tako pokazao da se na njega još uvijek itekako može računati.

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Siniša Mihajlović izjavio je da je Ibrahimović odlučio sinoćnju utakmicu, te da je jedina razlika što Bologna u svojim redovima nema igrača poput njega.

"Utakmica je bila izjednačena i možda nismo vjerovali dovoljno u sebe da ostvarimo nešto više. Imali smo dvije odlične šanse u drugom dijelu i tada smo počeli igrati kako treba. Milan ima Ibrahimovića, a mi ga nemamo i to je to. Sve što je Milan uradio večeras išlo je preko Zlatana i on je napravio razliku večeras", rekao je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je on bio trener Milana prije nekoliko godina i da je upravo Mihajlović zaslužan što je tada 16-godišnji Gianluigi Donnarumma debitovao za ovaj klub i kasnije postao jedan od najboljih golmana Serije A.

"Ja sam kriv što sam mu dao da debituje, a on večeras briljira i brani neke nevjerovatne šanse", našalio se srbijanski stručnjak.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti