Mihajlović: Nije bilo lako zadržati Belottija

Počinje Serija A

Mihajlović: Nije bilo lako zadržati Belottija

Endin Čaušević

Fudbaleri Torina večeras igraju u gostima protiv Bologne u okviru prvog kola italijanske Serije A.

Glavni cilj Torina ovog ljeta bio je da sačuva kostur ekipe koja je na okupu već nekoliko godina i to su poprilično uspjeli. Mnogi su vjerovali da će na kraju prošle sezone klub napustiti sjajni napadač Andrea Belotti, ali izgleda da će on ostati u Torinu i naredne sezone.

Trener ovog kluba Siniša Mihajlović izjavio je pred današnju utakmicu da mu je najveća želja bila da upravo Belotti ostane u njegovom timu. Srbijanski stručnjak je priznao da je bilo veoma teško odbiti sve ponude za ovog napadača, no na kraju su uspjeli.

"Nije bilo nimalo lako zadržati Belottija. Ne zbog toga što je on želio da ide, nego zbog činjenice da je bilo veoma ozbiljnih ponuda za njega. Sretan je što ostaje kod nas i savjetovao sam ga da je to pravi potez. Siguran sam da će ove sezone biti još bolji. On je naš kapiten i sretni smo što je i dalje dio našeg kluba", rekao je Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi