Mihajlović: Belotti ne može ići bez 100 miliona

Jasan je trener Torina

Mihajlović: Belotti ne može ići bez 100 miliona

Torinov trener Siniša Mihajlović jasno je dao do znanja pod kojim uslovima Andrea Belotti može napustiti Bikove.

Belotti iza sebe ima sjajnu sezonu u Seriji A, što je rezultiralo interesom nekoliko evropskih velikana, međutim trener Torina Siniša Mihajlović napominje da je transfer moguć samo ako dođe ponude od 100 miliona eura. 

"Predsjednik kluba je bio jasan, izlazna klauzula ili ništa. Drago mi je što je sa nama, gajimo lijepo prijateljstvo i povjerenje. Veoma sam zadovoljan kako trenira, ima veliku želju", kazao je Mihajlović, prenosi Gazzetta dello Sport. 

Ovom sjajnom napadaču ugovor sa Torinom važi do 2021. godine. Prošle sezone je u Seriji A odigrao 35 utakmica u kojima je postigao 26 pogodaka uz osam asistencija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti