Mihajlović pred meč igračima pokazao Maradonin video i to mu se isplatilo

Bologna savladala Crotone

Mihajlović pred meč igračima pokazao Maradonin video i to mu se isplatilo

E. Čaušević

Fudbaleri Bologne danas su na svom terenu pobijedili Crotone sa 1:0 u meču 9. kola Serije A.

Bologna je uspjela da dođe do nova tri boda, a odlučujući trenutak utakmice desio se u drugoj minuti nadoknade prvog dijela kada je jedini pogodak na utakmici postigao Soriano.

Nakon utakmice oglasio se trener ovog tima Siniša Mihajlović koji je otkrio da je pred meč pustio igračima dokumentarac o Diegu Maradoni.

"Niko ne govori o njegovoj poniznosti i činjenici da je bilo teško nositi se sa svim što je on tada proživljavao. Pokazao sam igračima dokumentarac i siguran sam da je to bilo korisno danas da dođemo do pobjede".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odigrali smo jako dobar meč i sretan sam što nismo primili gol što nije tako često u posljednje vrijeme. Sada idemo dalje".

Top Komentari

miki30
Što nepokaže protiv Juveta ili Milana, da vidimo hoćeli se tad isplatiti??
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi