Mihajlović priznao da samo jednu stvar u karijeri ne bi ponovio

Zanimljiva situacija

Mihajlović priznao da samo jednu stvar u karijeri ne bi ponovio

E. Oštraković

Trener Bologne, Siniša Mihajlović, pruznao je da nije trebao rasistički vrijeđati Patricka Vieiru na utakmici između Lazija i Arsenala.

On je u razgovor za italijanske medije govorio o svojoj igračkoj, ali i menadžerskoj karijeri.

"Postoji jedna stvar koju nikada ne bi ponovio, tiče se utakmice protiv Arsenala u Ligi prvaka, koja je odigrana prije 20 godina", rekao je Mihajlović, te je dodao:

"Primio sam dosta grubih stvari od raznih nogometaša, ali to sa Vieirom, to je bilo nešto što nisam trebao uraditi. Rekao sam mu da je crnac, te sam suspendovan na tri utakmice. Pogriješio sam, nisam to trebao uraditi, ali cijelu utakmicu bio je govorio da sam cigan", završio je Mihajlović.

Top Komentari

87618
Eto jedino to mu grijeh dok je igro , crncu reko da je crn , izgleda da je njega mozak napustio , pamcenje izdalo....sta si ti sve i svasta radio drugim igracima , pa i trenerima moj Mihajlovicu
3 0
Sanagoal
Daj nelazi..... on i nezna sta je cigan. Prljav je igrac bio.Dobro ga je Bergkamp nagazio i nije dzaba ?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi