Mihajlović: Zbog Intera će se Panini morati proširiti
Foto: EPA

Trener Milana uoči gradskog derbija

Mihajlović: Zbog Intera će se Panini morati proširiti

E. Škorić

Veliki milanski derbi između Milana i Intera na programu je u nedjelju.

Milan će ugostiti Inter i definitivno je teško prognozirati pobjednika u ovom meču. Siniša Mihajlović, trener Rossonera, očekuje pobjedu svog tima, ali je i svjestan težine ovog meča.

"Bez obzira na sve, derbi je uvijek važan. Za nas je ovo jedna od posljednjih šansi da se izdignemo u vrh, dok Inter želi pobjedom tamo ostati. Na čemu zavidim Interu? Na njihovoj poziciji na tabeli", rekao je nekadašnji igrač Intera Siniša Mihajlović, dodavši:

"Derbi je poput lifta - idete do vrha ili ravno do podruma. No, imamo sve potrebne kvalitete da pobijedimo sutra navečer. Neću razmišljati o neriješenom, želim da pobijedimo".

Inter je bio puno aktivniji na tržištu od gradskog rivala, a Mihajlović se šalio baš na račun crno-plavih i njihove kupovine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne mogu da izračunam koliko je Inter potpisao igrača. Panini će zbog njih morati da uvede više stranica, kako bi napravili mjesta za naljepnice svih igrača. Šalu na stranu, Eder je sjajan igrač i moram da pohvalim upravu Intera", dodao je Mihajlović.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi