Mihajloviću se smiješi selektorski posao
Ostaje da se vidi da li će u Grčkom nogometnom savezu čekati novembar i kraj grupne faze takmičenja u Ligi nacija, ili će da presjeku već sada... (Foto: EPA)

Jedan od kandidata za klupu Grčke

Mihajloviću se smiješi selektorski posao

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović mogao bi ponovo sjesti na selektorsku klupu, pišu inostrani mediji.

Poslije odlaska iz Torina i propalog transfera u lisabonski Sporting, Mihajlović i dalje traga za novim angažmanom, a nove informacije na tu temu dolaze iz Grčke.

Rezultati koje reprezentacija Grčke ostvaruje pod Skibbeovim vodstvom u posljednje vrijeme su ispod svih očekivanja, pa se sve više govori o promjeni selektora, a jedan od kandidata je navodno upravo Mihajlović.  Uz Mihajlovića se kao opcije još pominju Angelos Anastasiadis, koji je kroz karijeru vodio brojne grčke klubove, kao i Mađar Laszlo Boloni.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Mihajlović je već imao priliku raditi kao selektor, tačnije u razdoblju od 2012. do 2013. godine kada je vodio Srbiju, a još je, između ostalog, trenirao Torino, Sampdoriju, Milan, Fiorentinu, Bolognu, Cataniju...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi