Mihajlović traži ogromnu odštetu od Sportinga
Na klupi proveo samo devet dana (Foto: EPA)

Nakon otkaza

Mihajlović traži ogromnu odštetu od Sportinga

M. Šljivak

Srpski trener Siniša Mihajlović dobio je otkaz nakon samo devet dana u redovima lisabonskog Sportinga.

Velikan iz Lisabona se nalazi u velikim problemima. Klub je u velikom rasulu, a ceh je odmah po dolasku u klub platio Mihajlović.

Srbin se ne želi tako pomiriti sa činjenicom da je tek tako otjeran. Prema informacijama koje stižu iz Portugala, Mihajlović traži odštetu od 10 miliona eura, što je mnogo veća suma od one koju je trebao zaraditi.

Po dolasku u Lisabon potpisao je ugovor na dvije godine vrijedan šest miliona eura, ali sa svrgnutim predsjednikom Brunom de Carvalhom, pa je nova Uprava odlučila da otjera i srpskog trenera.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Kompletan slučaj će završiti na sudu i sigurno je da Mihajlović ima sva prava na svojoj strani.

Promo

Top Komentari

Guber
Nema nikakva prava jer u portugalskoj ligi klub ima pravo da raskine ugovor u prvih 15 dana jer to dođe kao "proba" tako da nema ništa od miliona.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi