Otkriveni razlozi otkaza Siniši Mihajloviću: 10 miliona eura neće dobiti
Otkaz je bio opravdan (Foto: EPA)

Predsjednik Sportinga jasno poručio

Otkriveni razlozi otkaza Siniši Mihajloviću: 10 miliona eura neće dobiti

M. Šljivak

Predsjednik Sportinga iz Lisabona Jose de Sousa Cintra objasnio je razloge zbog kojih je srpski stručnjak Siniša Mihajlović dobio otkaz.

Mihajlović je na klupi ovog tima proveo samo devet dana. Ipak, dolaskom nove uprave odlučeno je da mu se uruči otkaz, a Srbin je potom zatražio odštetu od 10 miliona eura.

Sousa Cintra tvrdi da Mihajlović neće dobiti taj novac i objasnio je zašto.

"Imao je probni radi od 15 dana i nećemo mu platiti 10 miliona eura, rekao je Sousa Cintra, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Počeo je praviti greške odmah po dolasku. Tražio je pomjenu lokacije trening-kampa i da poveća rashode za 300 hiljada eura. Ništa protiv njega, ali taj čovjek nema nijedan trofej. Bio je odličan fudbaler i dobro je izvodio slobodne udarce, ali to je sve", istakao je predsjednik Sportinga.

Mihajlović sasvim sigurno neće odustati od novca i sve će vjerovatno završiti na sudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi