Mihojević: Napredujemo iz dana u dan, čast je dobiti poziv selektora

Kapiten bordo tima

Mihojević: Napredujemo iz dana u dan, čast je dobiti poziv selektora

Samir Mlaćo

Navijači Sarajeva i u drugom dijelu sezone mnogo očekuju od kapitena Marka Mihojevića. Mihojević je zadovoljan uslovima koje bordo tim ima u Čitluku, gdje se trenutno pripema za drugi dio sezone.

Ipak, on neće biti sa svojim saigračima cijele pripreme, s obzirom da je dobio poziv selektora Roberta Prosinečkog za dva prijateljska meča naše nogometne reprezentacije u SAD-u.

"Tu smo već 4-5 dana, dobro radimo, imamo dobre uslove i dižemo se iz dana u dan. Pripreme i jesu da se radi, opet ističem dobre uslove koji nam pomažu da napredujemo, pa ćemo vidjeti", kazao je Mihojević.

Raduje ga poziv selektora Prosinečkog za dva prijateljska meča u Americi.
"Velika je čast dobiti poziv selektora, a sigurno da će tok priprema malo poremetiti naš odlazak. Nadam se da ćemo mi to nadomjestiti u reprezentaciji", jasan je 21-godišnji defanzivac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mihojević je za Sarajevo u prvom dijelu sezone upisao 11 nastupa u Premijer ligi te dodao dva pogotka i jednu asistenciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi