Šofranac radio po posebnom programu, Džakmić zadovoljan uslovima na pripremama

Sarajevo odradilo novi trening u Čitluku

Šofranac radio po posebnom programu, Džakmić zadovoljan uslovima na pripremama

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva po planu i programu odradili su novi trening u Čitluku, ujedno i jedini koji je planiran za danas.

Po posebnom programu je radio Aleksandar Šofranac, koji ima problema sa lakšom povredom, dok se treninzima vratio Almir Bekić.

Struku FK Sarajevo raduju dobri uslovi za rad, te lijepo vrijeme u Čitluku.
"Zadovoljni smo dosadašnjim dijelom priprema, imamo dosta dobre uslove a i vrijeme nas je poslužilo. Bitno je da su svi igrači bili u trenažnom procesu, bilo je par koji su bili malo pošteđeni, ali su u trenažnom procesu", kazao je trener u stručnom štabu FK Sarajevo Muhamed Džakmić.
"Svakako da će nas poremetiti odlazak četvorice igrača u Ameriku, ali mi ćemo u Antaliji pokušati da se što bolje spremimo. Svjesni smo da nas tamo očekuju mnogo bolji uslovi, mnogo bolji tereni i sve je do nas", dodao je Džakmić.

Džakmić je istakao da Sarajevo pokušava da dovede još jedno pojačanje, ali da nije poznato kada će dogovor i biti postignut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra bordo klub očekuje prijateljski meč protiv Veleža u Mostaru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi