Rahmanović: Rast ćemo iz utakmice u utakmicu

Prvotimac FK Sarajevo za SportSport.ba

Rahmanović: Rast ćemo iz utakmice u utakmicu

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad NK GOŠK (2:0) u prijateljskom meču, u FK Sarajevo nastavili su sa treninzima i pripremama za drugi dio sezone. Bordo tim jučer je pružio mnogo više od tima iz Gabele i zasluženo slavio.

O samim pripremama, te očekivanjima u drugom dijelu sezone za SportSport.ba govorio je prvotimac bordo tima Amar Rahmanović.

"Za sada je sve dobro, hvala Bogu. Trenira se dobro, uslovi su dobri, čak nas i vrijeme poslužilo. Sve je na nivou, kazao je Rahmanović.

"Jučer smo slavili, odigrali korektnu utakmicu, ali još je rano. Iz utakmice u utakmice trebamo da rastemo sve više i više, te igramo sve bolje i bolje", jasan je vezista tima sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon Čitluka Sarajevo će put Antalije.
"Tamo će hvatati posljednju formu za prvenstvo i mislim da ćemo biti oni pravi".

O ambicijama svog tima u drugom dijelu sezone kaže.
"Cilj je izlazak u Evropu, sve četiri ekipe se nadaju tituli, jer šest bodova nije prevelika razlika. Ima još 14 utakmica i sve je otvoreno", dodao je na kraju razgovora Rahmanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi