Prije nekoliko godina očekivali su transfer života, a danas je sve iznenadio novim klubom

Gaćinović ponovo u Grčkoj

Prije nekoliko godina očekivali su transfer života, a danas je sve iznenadio novim klubom · Zvanično

Endin Čaušević

Srbijanski fudbaler Mijat Gaćinović iznenadio je sve izborom novog kluba.

Gaćinović je ponikao u dresu Leotara iz Trebinja, ali je još kao omladinac prešao u Vojvodinu.

Najbolje dane svoje karijere proveo je u Eintracht Frankfurtu kada je bio i standardni reprezentativac Srbije, te se očekivalo da će napraviti veliki transfer, ali se to nije desilo.

Prije dvije godine prešao je u Hoffenheim, a početkom ove godine otišao je u Panathinaikos na posudbu. Nakon što je posudba istekla vratio se u njemački klub, ali tu se nije dugo zadržao.

Gaćinović nije u prvom planu trenera Hoffenheima i odlučeno je da je najbolje za njega da ponovo napusti klub.

Potražite više informacija na temu Super League:

Danas su mnogi bili iznenađeni kada je potvrđeno da je Gaćinović našao novi klub i odlučio da se vrati u Grčku, ali ovaj put ne u redove Panathinaikosa već AEK-a s kojim je potpisao ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi