Mijatović: Jović će vjerovatno imati problema u Realu
Foto: EPA

Nekadašnji sportski direktor 'Kraljeva'

Mijatović: Jović će vjerovatno imati problema u Realu

Bijeljinac Luka Jović prolazi kroz veoma teško razdoblje u svojoj karijeri.

Jović ne opravdava uloženi novac i sve su češće glasine da će poslije samo jedne sezone napustiti Real Madrid, a njegov status na Santiago Bernabeu dodatno su pogoršala i posljednja dešavanja.

Naime, otkriveno je kako je Jović svjesno kršio 14-dnevni karantin koji je zakonom propisan u Srbiji za sve one koji dolaze iz žarišnih područja, što je svakako Španija, a po povratku u Madrid mu se ne piše dobro.

Uvjeren u to je i nekadašnji Realov sportski direktor Predrag Mijatović.

"Lično bih volio da se o Luki priča o igraču koji je dao mnogo golova ove sezone u Realu, ali nažalost to nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Beograd i kršenja pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situacije da bih mogao više da kažem, ali ako je napravio to i prekršio izolaciju, mislim da je to ozbiljan problem i da će vjerovatno imati adekvatne konsekvence. Ne znam sada kako će klub reagovati", rekao je Mijatović za televiziju Prva.

Na tome nije stao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Objavila se vijest da je uradio to što je uradio, međutim sada treba čuti obje strane. Ako je prekršio onda će vjerovatno imati problema, ne samo sada u Realu, već i u budućnosti njegovoj u Realu kao klubu", mišljenja je ovaj nekada sjajni fudbaler.

Navodno bi Jovićevo sljedeće odredište nakon Španije mogla biti Italija. Za njegove usluge se raspituju Inter, Milan, Napoli...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi