Široki Brijeg potvrdio odlazak još jednog fudbalera
Foto: NK Široki Brijeg

Šabić napustio Pecaru

Široki Brijeg potvrdio odlazak još jednog fudbalera · Zvanično

Endin Čaušević

Široki Brijeg potvrdio je danas odlazak još jednog fudbalera s Pecare.

Široki se oglasio danas na zvaničnoj stranici i potvdio da Mijo Šabić više nije član ovog kluba.

S Pecare su saopštili da su sa Šabićem postigli sporazumni raskid saradnje i da će on sreću potražiti u nekom drugom klubu.

"Hvala cijelom kolektivu NK Široki Brijeg, bilo mi je zadovoljstvo predstavljati i nositi dres ovoga kluba. Nažalost, zbog raznoraznih okolnosti nije dugo trajalo, ali pamtim samo lijepe dane. Pratit ću Široki Brijeg i dalje, a svima u klubu želim sreću u nastavku sezone", rekao je Šabić.

Ovaj 26-godišnji fudbaler u Široki Brijeg stigao je početkom ove godine, te je u dresu ovog kluba odigrao 15 utakmica.

Šabić je svoju karijeru počeo u Splitu, a pored Širokog igrao je još za Croatiju Zmijavci, Rudeš, Imotski, Zmaj iz Makarske i Varaždin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovoj sezoni Šabić je odigrao dvije utakmice u Premijer ligi BiH, te je upisao jedan nastup u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

🔚 Sporazumni raskid ugovora s Mijom Šabićem Vezni igrač Mijo Šabić i NK Široki Brijeg danas su potpisali sporazumni...

Posted by NK Široki Brijeg on Monday, August 16, 2021
Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti