5

Komentari (5)

Eno30
Arsenal je uvjek igrao prelijep nogomet i velike zvjezde su prosle kroz taj klub. Nisu nikad puno para ulagali, pa izgleda da su konacno vlasnicu svatili da u danasnje vrjeme ako nes ulagat nes moci konkurirati ni za prva 4 mjesta a o tituli samo sanjati. Sad je Arsenal sastavio opet dobar tim sa mladim igracima i ako jos dovedu ta pojacanja mozda i mogu da se bore za titulu. Sretno Araenal vise bi volio da vi osvojite titulu nego plastika, naravno najvise bi volio da je osvoji United
DOKTOR_GAZ_
Hhhaahahha, oni ZELE TITULU od kada je DRINA BILA MARKA...Danas je DRINA 5,4 MARAKA...SAMPINJONI...OD 5 MJESTA pa DOLE..NADAM se da se navijacima dopadaju NASI TEKSTOVI o AR567ALU..
DOKTOR_GAZ_
Pitam koju tekmu gledas, a ne o cemu MASTAS..nisam te tako ODGAJAO da budes VULGARAN..meee XHAKA.
adoguns88
Gazijo da li mirno spavas,cujemo se na kraju sezone ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.