3

Komentari (3)

Voland
Ne znam zašto bi napuštao Arsenal zbog RM-a, u trenutnoj situaciji.. OK, veća plata vjerovatno (a ne mora biti) i veći prestiž. Ali ima historijsku šansu da napravi legacy u Arsenalu, da njegovo ime bude među najvećim trenerima tog kluba. Ako osvoji titulu s ovom ekipom, ispred ovakve konkurencije u premiershipu, to je po meni veći daleko uspjeh, nego Realovo osvajanje CL.
Mostarac94
Ko da ce osvojit sa West Hamom titulu pa ova prica, lik raspolaze s ekipom od 900 mil € 3 po kvaliteti u ligi ne vidim zasto bi bilo cudno a Real je tek 6 favorit za osvajanje CL tako da bi to bilo vece cudo vec ovo
Voland
@Mostarac94 Kad se već vodiš cijenama na transfermarkt-u, pogledaj koliko su vrijedili svi ti igrači kad su tek došli u Arsenal (prije godinu-dvije). Sada možda vrijede 890 mil €, ali su prije godinu-dvije vrijedili 60% tog iznosa. Arsenal je prošle godine završio peti, a prije toga je bio osmi, dvaput zaredom (sve u Artetinom mandatu). Vidi se kontinuarani rad i progres ekipe. Sve to sada napustiti, jer te zove Real Madrid (gdje možeš dobiti nogu nakon mjesec dana loših rezultata) je po meni besmisleno. Evo, Ancelottiju se trese stolica, zato što je drugi, a još je legenda kluba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.