Mikel Arteta na press konferenciji govorio o odlasku Seada Kolašinca

Pred potpisom za Schalke

Mikel Arteta na press konferenciji govorio o odlasku Seada Kolašinca

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac će skoro sigurno svoju karijeru nastaviti u dresu Schalkea.

Kolašinac je danas uspješno prošao ljekarske preglede u njemačkom klubu i očekuje se još samo zvanična potvrda da je potpisao za Schalke.

On će u klubu u kojem se proslavio igrati na posudbi iz Arsenala do kraja sezone, a Schalke će imati šansu da otkupi njegov ugovor.

Na današnjoj press konferenciji i Mikel Arteta je govorio o Kolašincu, ali nije htio ništa potvrditi prije zvanične objave.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu još uvijek ništa da potvrdim. Ovaj prelazni rok će donijeti sigurno dosta vijesti. Neke su tačne, a neke ne. Kada budemo imali šta da kažemo sigurno je da ćemo se oglasiti", kaže Arteta i dodaje.

"Bilo je nekih razgovora s nekoliko fudbalera kako bismo pronašli i dogovorili neke posudbe jer je jasno da imamo previše igrača u ekipi. No, ponovo ponavljam da još uvijek ne možemo ništa potvrditi oko Kolašinca".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Podrska za 56TETU..sa njim 56SENAL ima gol razliku kao NIKADA PRIJE...Podrska, VELIKI je STRUCNJAK, to pokazuju utakmice u LIGI SAMPIONA i stanje na TABELI..Obavezno PRODUZITI sa 56TETOM, MUSTAFIJEM, XAKOM, OZILOM, HOLDINGOM i WILLIANOM...MALO FOKUSA, i opet NAPAD NA TROFEJE...Ne morate ih osvojiti, svakako ih PERSIRATE..
4 5
Gazija_debil
A jeste zapeli za Kolasinca ko da je Messi **** vas on
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi