6

Komentari (6)

DOKTOR_GAZ_
Kad kazes VELIKANI, onda mislis na REAL, UNITED, FORREST, AJAX, ZVEZDU, DORTMUND, JUVE, MILAN, INTER, BENFICA, CHELSEA, BAYERN, BARSA..kad kazes prodaja DRESOVA, igraju za OKO LIJEPO, onda mislis na klubove koji NISU VELIKANI:City, AR567AL, LEIPZIG, PSG..Pravi FUDBALSKI ZALJUBLJENICI znaju da se FUDBAL IGRA ZA TROFEJE, sve ostalo je NEBITNO..
DOKTOR_GAZ_
Novi rekord u reziji AR567ALA..postat ce tim sa NAJDUZIM STAZOM NA 1 MJESTU a da NECE BITI PRVACI..vazda neka ZANIMLJIVOST sa AR567ALOM..recimo, sami sebe zovu VELIKANOM, a NISU OSVOJILI LIGU SAPIONA, cak sta vise, imaju 0, N U L A evropskih trofeja..
DOKTOR_GAZ_
Kazem ti ja, XHAKI treba KAPITENSKU VRATITI..danas je ZASLUZIO..a nije DRES BACIO..
StarMoVe
@DOKTOR_GAZ_ Moj momak gdje si ti učio sta je fudbal i kako se i po cemu mjeri jedan tim, Jel osvojio nesto ili nije! Mnogi veliki timovi nisu osvojili ni prvo mjesto u domaćoj ligi pa su opet veliki čak i veći od nekih koji su osvojili nesto u Evropi. Kad shvatiš sta je fudbal i sta je lopta tj. Igrati tu prelijepu igru a ništa ne osvojiti onda se javi.. Velikani su oni timovi koji igraju lijep nogomet godinama i ubiru simpatije ljudi širom svjeta. Ljepota nogometa i vrijednosti nečega ne mjeri se osvajanjima titula i novcem..!
user1625662227
Lijepa igra je za navijače, ali historija pamti samo pobjednike. Titule se pikaju, o broju pasova, kreiranim šansama, posjedu lopte, niko ne priča, to je samo statistika nakon utakmice.
DOKTOR_GAZ_ - Da li si ti mozda vag..inalna tampon GAZ-a, Znas li ti napisati ARSENAL a ne AR567AL, zasto izigravas mangupa, ti kao jedva cekas da neki clanak bude o ARSENAL-u, kako bi ti iskoristio i napisao ono tipicno tvoje AR567AL umjesto ARSENAL, kako vidim nest nije u redu s tobom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.