Dok se Mikel Arteta bacao po tribinama, bruka je sijevnula pred očima cijelog svijeta

Sve je popucalo

Dok se Mikel Arteta bacao po tribinama, bruka je sijevnula pred očima cijelog svijeta

Midhat Šljivak

Mikel Arteta hvatao se za glavu od silnih promašaja igrača Arsenala u meču FA Kupa protiv Liverpoola, pa mu se u svoj toj muci dogodila nezgoda. Pukle su mu pantalone.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta večeras samo može da se hvata za glavu. Nestvarne situacije promašili su njegovi izabranici i zaista je navjerovatno da nisu uspjeli zabiti jedan od zicera.

U svoj muci zbog promašaja, španskom stručnjaku se desila još jedna nezgoda. Pukle su mu pantalone između nogu.

Mikel Arteta je imao veoma neugodnu situaciju

Kamere nažalost po njega danas apsolutno sve vide. Naravno, Arteta je odmah postao glavna tema na društvenim mrežama i dosta je šaljivih reakcija na njima.

Ipak, večeras je španskom stručnjaku najmanje do šale. Njegov tim igra katastrofalno u posljednjih 20-ak dana i porazi se nižu jedan za drugim. Ovo je treći u nizu, te su Topnici eliminisani iz FA Kupa.

Arsenal hitno treba pravu 'devetku'

Londonski tim hitno treba klasičnu devetku, odnosno čovjeka koji će biti strah i trepet za protivničke odbrane. To je već svima potpuno jasno.

Arsenal nema klasičnog napadača. Gabriel Jesus i Eddie Nketiah to nisu, pa ako žele nešto više napraviti do kraja sezone, Topnici moraju reagovati na tržištu i pronaći pravog čovjeka za svoj napad.

U posljednje vrijeme s njima se ponovo povezuje srpski napadač Dušan Vlahović. Međutim, prema vijestima iz Torina, on nije na prodaju i Mikel Arteta će morati tražiti druge opcije.

Ivan Toney iz Brentforda bi mogao biti pravi izbor za januar. On je do suspenzije zbog kockanja igrao zaista sjajan fudbal, no pitanje je u kakvoj se formi nalazi nakon duge pauze.

Topnici međutim ne smiju više čekati. Jasno je da im je napadač neophodan, ali ne bilo kakav, već čovjek koji zna zabiti gol.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi