Arsenalu je zbog Vlahovića stigao žestok odgovor iz Juventusa

Srbijanski napadač je stalna meta mnogih ekipa

Arsenalu je zbog Vlahovića stigao žestok odgovor iz Juventusa

Samir Mlaćo

Arsenal je spreman ponuditi pravo bogatstvo za srbijanskog napadača Dušana Vlahovića.

Naime, Arsenal nudi Juventusu čak 60 miliona eura i mišljenja su da bi Vlahović mogao biti ključna karika u borbi za titulu u Premier ligi, gdje se vodi velika bitka.

Ipak, iz Juventusa su brzo reagovali. Tačnije, učinio je to Cristiano Guintoli koji nije ostavio nikakve šanse da se transfer desi. Učinio je to veoma otvoreno i sigurno da će se njegov istup dopasti navijačima Stare dame, ali i razočarate one kojima su Topnici u srcu.

"Ponuda Arsenala za Vlahovića? Ne znamo ništa o toj priči, tu nema ništa", rekao je Guintoli.

Na pitanje da li je realno da se transfer desi, odnosno ukoliko Arsenal baš bude uporan.

Oglasi

"Vlahović nije na prodaju", rekao je direktor Juventusa.

Vlahović je ove sezone postigao šest pogodaka na 16 mečeva Serije A i u Juventusu su svjesni koliko im je bitan.

Treba istaći da su italijanski mediji proteklih dana pisali da Juventus već ima zamjenu za Vlahovića, ukoliko on naravno ode.

Radi se navodno o Nigerijcu Victoru Bonifaci koji igra za Bayer Leverkusen.

22-godišnji Boniface igra čudesan fudbal u dresu Apotekara. Postigao je 14 golova uz sedam asistencija u 21 odigranom meču. Stigao je iz Union Berlina i privukao pažnju na sebe, te će sigurno u doglednom vrijeme napraviti kvalitetan transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će to biti Juventus ili neki drugi evropski velikan ostaje da se vidi. Juventus je trenutno na drugom mjestu Serije A i zaostaje samo dva boda za Interom.

Sigurno bi eventualni odlazak Vlahovića izazvao i nezadovoljstvo navijača što bi značilo i smanjenje ambicija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi