Mikel Arteta dobio podršku u Arsenalu

Sada je sigurniji

Mikel Arteta dobio podršku u Arsenalu

Esmer Oštraković

Nakon pobjede nad Chelseajem, Arsenal ne planira da mijenja trenera.

Mikel Arteta se nije proslavio na klupi Arsenala i njegov tim je u donjem dijelu tabele nakon 15 kola, ali pobjeda nad gradskim rivalom Chelseajem je nekadašnjem veznjaku Topnika "produžila vijek" na Emiratesu.

Prema novinaru Fabriziju Romanu, Mikel Arteta i dalje ima potpunu podršku uprave kluba. Arsenalov upravni odbor Španca smatra pravom osobom za izgradnju dugoročnog projekta.

Nedavno je i sam Pep Guardiola kazao da bi bilo suludo već sada otpustiti Artetu i da on zaslužuje da mu se da dovoljno vremena da završi ono što je krenuo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nismo ipak sigurni da bi Arteta dobio takvu podršku čelnika kluba da je izgubio u subotu od Chelseaja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Super, sad nek se zajedno FOKUSIRAJU, nakon toga neka se UJEDINE..i eto ga TOP 13 je tu..
3 5
Mele
Zalosno. ovakav tim da se bori za dno tabele.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi