Mikel: Jeftino smo primili drugi pogodak

Chelsea prokockao 2:0 vodstvo

Mikel: Jeftino smo primili drugi pogodak

E. Škorić

Dobru utakmicu odigrali su Chelsea i Juventus večeras na Stamford Bridgeu, a na kraju obje momčadi osvojile su po bod.

Zbog neosvajanja sva tri boda može više žaliti domaći, londonski sastav, koji je imao 2:0 vodstvo zahvaljujući pogocima talentiranog brazilskog veznjaka Oscara.

 

Prvo je Arturo Vidal prekrasnim pogotkom vratio Staru damu u igru, a u nastavku je rezervista Fabio Quagliarella poravnao rezultat. U finišu susreta je isti igrač pogodio prečku...

 

"Mislim da smo dobro otvorili utakmicu. Postigli smo vac gola, imali veći posjed lopte i apsolutnu kontrolu nad utakmicom. Drugi gol smo tako jeftino primili", kazao je pomalo razočarani John-Obi Mikel, vezni nogometaš Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

U drugom susretu grupe E Šahtar je u Donjecku s 2:0 savladao danski Nordsjaelland.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije