Milan dobio primamljivu ponudu iz Engleske

Žele Nianga

Milan dobio primamljivu ponudu iz Engleske

Edmir Škorić

Engleski premierligaš Everton poslao je ponudu na M'Bayea Nianga.

Niang je član Milana, a prošle sezone je nastupao u Watfordu kao posuđen igrač i postoji mogućnost da ostane na Otoku.

Obzirom da je Milan već doveo Andreu Silvu iz Porta i da planira još da pronađe još jednog napadača, jasno je da za Nianga nema mjesta na San Siru i trener Vincenzo Montella ne računa na njegove usluge.

Stoga će ovaj mladi napadač vjerovatno biti prodan, a Everton je sada najkonkretniji i ponudio je 18 miliona eura za Nianga. Sportski direktor tima iz Liverpoola boravio je u Italiji i pokušava da dogovori transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milan se ne protivi transferu, jedino još da Niang odluči, da li želi da igra u Evertonu, koji sasvim sigurno može da mu ponudi prave uslove. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi