Milan doveo Kessiea, ali navijači su razočarani

Pojačanje za Rossonere

Milan doveo Kessiea, ali navijači su razočarani

Milan je danas ozvaničio dolazak veznog fudbaler iz Atalante Francka Kessiea (20).

Rossoneri su igrača iz Obale Slonovače doveli samo na posudbu čime su još jednom potvrdili da nastavljaju po starom. Iako se dugo vremena govorilo o tome da će Atalanta dobiti oko 28 miliona eura za ovaj transfer, od toga ipak neće biti ništa, barem ne za sada. Dugo su Rossoneri najavljivali pakleno ljeto i višemilionske transfere, ali realnost je, čini se, potpuno drugačija. 

Milan je Kessiea angažovao na dvogodišnju posudbu uz opciju da otkupi njegov ugovor na ljeto 2019. godine. Dakle, priča o bogatim vlasnicima Milana polako pada u vodu jer klub očito još nije sreman za velika djela. 

Podsjetimo, Kessie iza sebe ima jako dobru sezonu u Atalanti gdje je odigrao 30 mečeva i postigao šest golova. Prije nekoliko dana objavljena je informacija da je on pao na ljekarskim pregledima u Milanu jer je lagao godine, ali čini se da je to ipak bila lažna informacija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi