Morata je prva želja, ali ima Milan i plan B

Belotti na meti

Morata je prva želja, ali ima Milan i plan B

Edmir Škorić

Alvaro Morata i Andrea Belotti za sada su prve opcije Milana kada je u pitanju napad.

Milan će na ljeto pokušati da dovede kvalitetnog napadača i nekoliko nogometaša je u opticaju, a među kandidatima su Morata i Belotti.

Morata je trenutno u Real Madridu, ali navodno je Milan u ozbiljnim pregovorima sa španskim napadačem i neki mediji su objavili da je ovaj već na putu za Milano.

Ipak, spremni su čelnici Rossonera i na plan B, a on se zove Andrea Belotti. Napadač Torina ima odštetnu klauzulu od 100 milliona eura, no kako je sam igrač potajno navijač Milana, Rossoneri se nadaju da bi se nešto moglo izroditi. 

Milan je spreman da ponudi 70 miliona eura uz 10 miiona eura bonusa, a ostatak bi platio u Lapaduli. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, da sumiramo, Morata je prva opcija, a ako propadne transfer Milan će pokušati da angažuje Belottija iz Torina, mada ne sumnjamo da su na San Siru spremni i na još nekoliko opcija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi