Raiola otkrio timove koji su poslali ponudu za Donnarummu
Foto: EPA

11 ekipa poslalo ponude

Raiola otkrio timove koji su poslali ponudu za Donnarummu

Midhat Šljivak

Poznati menadžer Mino Raiola brine se i za karijeru mladog golmana Milana Gianluigija Donnarumme.

Ovaj 18-godišnji golman sjajnim je partijama na golu Rossonera privukao veliku pažnju na sebe i gotovo da nema tima koji ga ne bi želio vidjeti u svojim redovima.

Iako ga tim sa San Sira želi zadržati, pregovori o novom ugovoru još uvijek traju, a čini se kako nisu ni blizu finalizacije.

Iz Milana optužuju Raiolu da namjerno koči potpis kako bi Donnarummu prodao i ponovo zaradio ogroman novac od transfera.

Ipak, on s druge strane spušta loptu i tvrdi da to nije istina.

"Da nije bilo mene, Donnarumma bi završio u Interu, a ne u Milanu. Više sam ja učinio za njih, nego oni za mene. Znam da su nestrpljivi, ali gledamo sve opcije. Moguće je da ostane, ali i da ode", rekao je Raiola.

Potom je i otkrio imena klubova koji su poslali ponude za sjajnog golmana. Ukupno ih je 11.

"Za njega su ponude poslali Juventus, Napoli, Liverpool, PSG, Manchester United, Manchester City, Everton, Barcelona, Real Madrid, Bayern i Atletico", otkrio je Raiola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Donnarumma je već sezonu i po nezamjenjiv na golu Rossonera. Ipak, to bi se u narednoj sezoni moglo promijeniti ako mladi golman ne produži ugovor, izuzev ako ovog ljeta ne napusti redove italijanskog velikana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi