Milan dovodi Llorentea?

Spremaju ponudu za Španca

Milan dovodi Llorentea?

Edmir Škorić

Nova želja čelnika Milana je španski napadač Fernando Llorente. 

Rossoneri se žele što bolje pojačati pred nastavak sezone. Na San Siru danonoćno rade na dovođenju igrača, a sada je želja i Llorente.

Iako su već osigurali dolazak Carlosa Bacce, iako još nije zvanično potvrđen taj transfer, u Milanu žele i Llorentea.

Tridesetogodišnji Španac je prošle sezone za Staru damu odigrao 45 mintua, te je osvojio duplu krunu, a jedino je njegov tim poražen od Barcelone u finalu Lige prvaka i taj trofej Torinezi nisu uspjeli da osvoje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dolaskom Marija Mandžukića, postaje ugroženo mjesto Llorenteu u timu i prema pisanju Tuttosporta, Milan sprema neku skromnu ponudu za Španca.

Dodajmo da je Juve već napustio Carlos Tevez, koji se vratio u Bocu prije nekoliko dana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti